2009. július 30., csütörtök

Bécs

Bécsről készítettem most egy oldalt, már épp ideje volt. Nem készült akkor sok fénykép, mivel szörnyű időt fogtunk ki, hatalmas szélvihar tombolt és az eső is megállás nélkül esett. Az esernyőnk például három helyen eltört, a cipőnk meg átázott:)
De az időjárástól eltekintve Bécs gyönyörű hely, remélem majd jövőre is sikerül ellátogatni oda.



Alapnak hullámkartont választottam, ezt festegettem egy kicsit, meg pecsételtem rá a Scrapbazáros bélyegzőmmel. A többi papír amit használtam majd mind K&C, ezeket is sokféleképpen öregítettem. A címet nyomtattam, tintáztam, és egy grungeboardra ragasztottam.
Remélem megfelel Simon eheti kihívására:)

2009. július 13., hétfő

Pancsi!

Mikor megkaptam a júniusi készletet, egyből beugrottak a nagyszüleim kertjében készült medencés fotók rólam és anyuékról. Tegnap neki is álltam elkészíteni az oldalt belőlük, nagyon élveztem ezekkel a színes papírokkal a munkát. Alapnak egy világos krémszínű bazill kartont választottam, mert már régóta kiakarom próbálni a világos hátteret. Később ezt még ferdén ráraktam a zöld kartonra, mert túl üresnek találtam bal oldalt. A készleten kívül még pár darab Prima virág került az oldalra, meg egy Rayheres fapillangó. Ragasztás előtt még mindent megreszeltem.
Mutatok még pár részletet: