2009. december 28., hétfő

Egy családi fotó..

Nemrég a kezembe került egy sötét kék papír, utána pedig eszembe jutott egy bizonyos családi fotó. Aztán magamhoz képest egész hamar el is készült az oldal:)


Jobbára papír maradékokat használtam, meg egy-két fémdíszt. A képen az elsősorban középen van a nagymamám, mellette a szülei, fölötte a testvérei. Nagyon kedves számomra ez a fotó, örülök, hogy végre oldalba foglalhattam. Az eredeti fénykép Dédimamám szobájában lóg a falon, mindig is rengeteget nézegettem.Mutatok pár részletet:



Köszi, hogy benéztél: Szilvi

2009. december 22., kedd

Kóristák

Szeretnék nektek ajánlani egy filmet, amit nemrég láttam. A címe: Kóristák.1949-ben Franciaországban játszódik. Clément Mathieu, a munkanélküli zenetanár elvállal egy felügyelő-tanári állást egy nehezen kezelhető gyerekek számára fenntartott nevelőintézetben. A gyerekek rendkívül szigorú szabályoknak kell/kéne megfelelni, de Matthieu fantázát lát bennük és elkezd nekik zenét tanítani. Ezáltal megváltoznak a mindennapjaik és kezd az intézet egészen baátságos hellyé válni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filmet.
Mutatok is két dalt amit énekelnek (az a fiú aki szólózik, ő a főszereplő):
Valamint ezzel a két dallal szeretnék Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni!






2009. december 12., szombat

Úton

Elkészült végre egy őszi oldal is, a képen a barátnőm és én gyaloglunk egy kirándulás alkalmával. Az őszi készletet használtam.


Ami a legtöbb időt igénybe vette, az az oldal körbevarrása volt, de végül nem bántam meg.
Sikerült kipróbálnom egy új technikát is.Felavathattam végre a Tim Holtz féle festékszóróm (barna színű) és még egy fogkefével is spriccelgettem az oldalra. Igazándiból nem akartam túlbonyolítani, a fotón igyekeztem hagyni a hangsúlyt.
Üdv: Szilvi