2010. február 27., szombat

Újabb candyk.)

Csak egy gyors bejegyzés egy újabb 2 új blogcandyről, nem tudom megállni! Meg aztán milyen jó szülinapi ajándék lenne...:)
A nyeremény Webster's Pages és Tattered Angel teméke, és hogy ezt megnyerd, a következőt kell tenned:
1.: Kommentálj legalább 5 alkotást itt2: Hagyj egy bejegyzést itt:
3: És végül írj róla a blogodon:)

A másik ajándékot Ayus blogján találhatjátok, az utóbbi dologban csupa jó dolog érte, épp ezért ajánlotta fel ezt a nagyszerű csomagot:

És még máig van a határidő itt: (Hát nem gyönyörűek?)


Hamarosan hívatok elő fotókat, mert annyi klassz dolog történt velem az utóbbi időben, hogy nem fogom győzni őket megszkreppelni:)

2010. február 6., szombat

Két éves

Ha a betegségem másra nem is, arra mindenképp jó volt, hogy alkothattam egy kicsit:)


Szonja olyan gyönyörű kis hercegnőnek volt beöltöztetve a szülinapján, hogy feltétlen készíteni akartam róla egy oldalt. Megint használhattam a zöld-rózsaszín kombinációt, ezt valamiért nagyon bejön nekem a scrapbookban:) A kettest és felette a koronát csillámoztam, élőben még jobban néz ki. Végül pedig felhasználtam még egy nagy becsben őrzött prima virágot is, scrapbazáros indákat, strasszokat, csipkéket...
Mutatok részleteket:

2010. február 3., szerda

Mindenféle

Sajnos lebetegedtem, de így legalább jut időm pótolni az elmaradásokat, merthogy ketten is megtiszteltek egy-egy díjjal.
Az elsőt Atyustól kaptam, köszönöm, hogy rám gondolt:



A másik díjat Teebolyától kaptam, ennek is nagyon örültem, köszönöm szépen:)


Pár hete érkezett egy felkérés Mónikától, készítenék-e oldalt a következő vázlatkihívásra. Természetesen igent mondtam:) Nagyon tetszett a vázlat, de ennek ellenére még soha nem szenvedtem ennyit egy oldallal. Teljesen más lett, mint ahogy elképzeltem, de legalább kipróbálhattam új technikákat.


Miután elpazaroltam egy gyönyörű kartont, kezembe került az Anyák napi készlet egyik papírja, aztán eszembe jutott Timcsoca háttérkészítési technikája. Szóval előkaptam a jó régi Tarzanos könyvünket, és tépkedtem, ragasztóztam... Utána elővettem az új Tim Holtzos maszkomat, ezt mindenképp felakartam használni. Sajnos a maszkolás nem lett tökéletes, picit béna voltam, de sebaj:) Miután elkészültem a hátteremmel, már végképp minden jött magától. Az oldal címét írásvetítő fóliával vittem fel, még ez a technika is új volt számomra. Csak azt sajnálom, hogy nem igazán látszódik...A fotóról még annyit, hogy én vagyok rajta és az öcsém még jó pár évvel ezelőtt Bulgáriában.
Szóval ha van kedved, játssz te is! A nyereményt a Scrapbolt ajánlotta fel.
Mutatok egy részletet is:


És végül itt van két csábító blogcandy. Az elsőt Lenénél találod.


A másikat pedig egy lengyel scraptárs ajánlotta fel, K_Maja:


Remélem hasznosnak találtad, hogy betértél hozzám, legyen szép napod: Szilvi