2008. november 16., vasárnap

Mama és Papa

Bár 1 fotókönyvet terveztem a nagyszüleim 70. születésnapjára, miután belekóstóltam a hagyományos scrap-be, inkább a minialbum mellett döntöttem. Ez az első oldal, amit elkészítettem.


Alapnak használtam BasicGrey és Daisy'D-s papírokat, egy régi könyvlapot és hullámkartont. Ezeket összepróbálgattam, tépegettem, gyűrögettem, meg be is kávéztam őket egy kicsit, majd felragasztottam. A fotók szélét megreszeltem. Ezután fekete Swarovski kristályokból felragasztottam egy kis kört. Mondanom sem kell, csupa ragasztós lettem, de azt hiszem, megérte. A Rayherben találtam egy kis fém órát, azt is sikerült felhasználnom. A címet 3d-ítettem. A bal felső sarokban kipróbáltam az új sarokpecsételőmet, sajnos elrontottam, azért vannak ott a foltok. Egyépként csak később vettem észre, hogy a hullámkartonnal és a régi könyvlappal is egy kört formálok.
Még Merika és Tina mutatták meg Ingvild Bolme blogját, gyönyörű, inspiráló alkotásokat találtam ott, valamint a többi blogon, ami be volt nála linkelve. Ajánlom mindenkinek:)
Karácsonykor kell majd átadnom az albumot, ha elkészült az egész, feltöltöm őket ide is. Remélem, tetszeni fog mamáéknak, én nagyon élvezem a készítését.

3 megjegyzés:

Noé írta...

Tuti, hogy tetszeni fog a nagyszülőknek! Én itt is lelkendezek. :) Annyira, de annyira jó lett!!! Noé

Merika írta...

Nagyon jó kezdés, szuper az első oldalad, várom a többit!

BoBo írta...

Nagyon szép oldal, a fotók olyan jól mutatják a térbeliségét.