2009. február 15., vasárnap

Zsombor és a karácsonyfa

Új év után vendégségbe jöttek hozzánk Szonjáék, és persze a szüleik. Lehordtuk a sok régi játékot a padlásról nekik, és a nappali közepére be is rendeztünk egy kis kuckót. Szonja hamar feltalálta magát, csakhamar odaszaladt az egyik mesés könyvhöz, és már olvashattam is neki:) Imádja nézegetni könyveket. Hanem Zsombor nem ilyen közvetlen fajta, sokkal félénkebb, mint Szonja. Sokáig csak állt és meresztgette a szemét a sok játékra. Aztán szép lassan sikerült a bizalmába férkőznöm. Együtt odamentünk a karácsonyfához (persze a fényképezőgép velem volt). Sejtettem, hogy tetszeni fog neki fánk, már a házukban megfigyeltem, hogy mennyire szereti a díszeket nézegetni.
Készült is róla egy jó kép, amit most a hétvégén végre megtudtam szkreppelni.



A kit klub keretében rendelt ünnepi készletet használtam, és pár darab Betsie-től kapott gombot. Igazi kihívás volt számomra elkészíteni ezt az oldalt, hisz ezekhez a papírokhoz nem illett volna az öregítés, vagy a tépés. De azért jó volt ezt a stílust is kipróbálni. A szöveget nyomtattam, méghozzá a gyöngyházfényű ajándékos papír hátuljára, úgyhogy a valóságban nagyon szépen csillog. A készlethez tartozó karácsonyfás szalagot is feltétlen felszerettem volna használni, mert nagyon tetszett, így rávarrtam az egyik gombra.
Nem használtam most különösebb technikákat, de nekem tetszik a végeredmény, mondjuk még lehet, hogy kitalálok rá valamit.
Készítettem egy részletfotót is:




Üdv: Szilvi

2 megjegyzés:

{Hana} írta...

Hát márpedig nekem NAGYON tetszik! Eleve imádom a készlet szneit, de nagyon jó lett az elrendezés, a szöveg, meg minden! A legkedvencebben a szalag + a gombok :-))) Klassz lett!!!

BoBo írta...

Nekem is nagyon tetszik, jól megy ez a stílus is neked:-)