2009. április 7., kedd

Dédi

Sziasztok! Az elmúlt pár hétben rengeteg tanulnivalóm volt, úgyhogy csak lassan sikerült elkészülnöm a legújabb oldalammal:




Az elrendezés a Prima januári Build a Page vázlat alapján készült. Egy számomra nagyon kedves fotót választottam. Dédipapámat, és a legfiatalabb dédunokát, Márkót láthatjátok. Dédi 2007 elején, 94 évesen távozott el tőlünk. Sajnos olyan hirtelen, hogy elbúcsúzni sem igazán tudtam tőle.
Az órás készlet papírjait használtam, remek volt velük dolgozni., és illettek is a fiús témához. A címet először nyomtattam (garamond betűtípus), majd kivágtam kartonból, végül pedig régi könyvlapokra ragasztottam a betűket, és megint körbevágtam őket. Ezután, hogy méginkább feldobjam a címet, folyékony krétáztam is. Pepec munka volt, d szerintem megérte! A kivágott papírokat körömreszelővel reszeltem, néhol meg is tépkedtem, és persze itt is használtam kétféle folyékony krétát. Kipróbáltam a tűzőgépet is, és ez be is került a scrapbook fiókomba, máskor is fogom használni, az tuti:) A csipbórd inda szintén az órás készletből való, a fémdíszeket pedig a Rayherban vettem. A fénykép jobb alsó sarkába még készítettem egy kis díszt: összeragasztottam egy Prima virágot, egy találomra kivágott szívet, és egy bélyegmatricát. Gondolkoztam azon, hogy készítsek-e rejtett kommentet, de végül találtam egy gyönyörű idézetet, melyet nyomtattam egy általam festett papírra, és folyékony krétáztam: "A szép emlékek elveszett ékszerek."
Megint készítettem részletfotókat:




Hát, ennyit az oldalról, remélem tetszik és örülök, hogy itt jártál: Szilvi

4 megjegyzés:

Tina írta...

Ez nagyon hangulatos lett, gratulálok!:-)

BoBo írta...

Nagyon szép emlék a dédidről!

Brigi írta...

Nagyon szép, a kedvesemnek is tetszett!!:) salsera

Timcso írta...

Gratulálok, fantasztikusan szépet alkottál!!!Imádom!:)