2009. szeptember 13., vasárnap

Tündér

Ez az oldal már nagyon rég tervben volt. Nagyon szeretem Szonjáról ezt a fotót. Úgy terveztem, hogy a fényképhez általam elkészített hátteret fogok használni, szóval Timcsoca kihívása épp kapóra jött.

Alapnak egy rózsaszín Bazill kartont választottam, majd ezt lefestettem Pastel Rosa akrilfestékkel, valamint nyomokban használtam zöld, fehér és Pastel Vanille festékeket. A lefestett papírt letakartam folpackkal, ezután vártam. A gond csak az volt, hogy túl sokat vártam... A folpackkal együtt a karton felső része is lejött az oldal háromnegyed részén. Végülis az ember saját hibáin tanul:) Másodszorra már csak 5 percet hagytam rajta a folpackot, és szerintem gyönyörű lett a végeredmény. A karton széleit ezután reszeltem és tintáztam. A díszitést nem akartam túlzásba vinni. Választottam két könyvlapot, csipkét meg hullámkartont a fénykép alá, egy Daisy'D- papírból kivágtam egy rózsát, és még egy grungeboard angyal szárny is az oldalra került. A részletek:




6 megjegyzés:

Merika írta...

Nagyon szééép!A csillár pecsét nagy kedvencem, talán már úton van nekem is!!!!

ScrapMona írta...

Gyönyörű szép lett. Finom minden apró részlete.

csuti írta...

Olyan szép ez az oldal!

Timcso írta...

Padlót fogtam!! Fantasztikusan jól sikerült a háttér is és az oldal is!Nem is ragozom tovább ez egy nagyon-nagy kedvencem lett most tőled!!!

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!:)

Jovi írta...

Hmmm, még mindig imádom a színeit. A blogomon vár valami Téged :)

Monika írta...

Oh... Ez is oljan szép!!! En imádom ezt a szint...